Voda

Pij puno vode


Čak i uz najmanju dehidraciju tijelo počinje funkcionirati na manje optimalan način, posebno na vašim stanicama kože. U trenutku kad ste dehidrirani, na vašu će kožu trebati cestarina, što će mu izgledati dosadno, prljavo, saggy i labavo.

antioksidansi

Jedite hranu s antioksidansima


Antioksidansi su najbolji resursi koje vaše tijelo mora boriti protiv loših promjena na koži smanjujući štetu i upalu. Neki od najboljih izvora antioksidansa su borovnice, bobice, špinat, orasi, tamna čokolada (70% ili više), organski zeleni čaj.

Sunce

Ograničite izlaganje suncu


Male količine dnevnog sunca proizvode vitamin D te su korisne, ali previše sunca će prouzročiti štetu vašoj koži. Nemojte zaboraviti nositi svoje sunčane naočale, i koristiti cink ili titan dioksid krema za sunčanje.

Kako imati bolju kožu

Vrlo je teško postići savršenu kožu. Postoji puno proizvoda i savjeta i trikova vani sada što ga čini još teže pronaći savršenu skrb rutinu za vas.

hidratiziraju

Ovo može doći kao iznenađenje, ali moisturizer ne dodati vlagu na kožu. On zamjenjuje postojeću vodu u koži sprječavanjem isparavanja.

Operi lice

Ako nemate osjetljivu kožu, trebate se samo jednom dnevno očistiti lice, navečer. Noćno čišćenje uklanja šminku, zagađivače i druge koji su sakupili na koži.

Kokosovo ulje

Dokazano je da ulje kokosovog ulja ima bolju kožu. To smanjuje gubitak vode u koži. To je pristupačno, učinkovito, a posebno korisno za stariju populaciju, kada suhoća kože je važna stvar.

Pokušajte s nama

Naša krema je posebno oblikovana eksfoliator lica koja pruža mehaničko i kemijsko piling. Mali kristali zajedno s prirodnim voćnim enzimima lijepo otkrivaju mladenačku sjajnu novu kožu koju zaslužujete.

Naša ponuda

Lottansoft krema je posebno oblikovana eksfoliator lica koja pruža mehaničko i kemijsko piling. Mali kristali zajedno s prirodnim voćnim enzimima lijepo otkrivaju mladenačku sjajnu novu kožu koju zaslužujete.

  • Snažan piling za ljuštenje koji dramatično smanjuje bilo kakve nedostatke
  • Napredni piling za lice i tamni spot corrector
  • Sadrži pomlađujuće, antioksidacijsko i eksfolirajuće svojstvo
  • Svaka upotreba poboljšava ton kože, teksturu, elastičnost i pooštravanje
  • Ne-abrazivno piling od pumice granulama glatka glupa, suha koža

Cijena: 34,99 €

Narudžba